Quantcast

Elton John, acusat d'assetjament sexual per un dels seus guardaespatlles

Elton John s'enfronta a una dura denúncia de assetjament sexual per part d'un dels seus guardaespatlles , famós per estar al seu costat cada lloc que anava. El seu nom és Jeffrey Wenninger i assegura en el seu escrit que el cantant va intentar tenir sexe amb ell fins a en tres ocasions durant 2014 i que va patir tocaments.

"La primera vegada que va ocórrer, estàvem al cotxe. Va posar la mà en els meus pantalons i va intentar agafar les meves parts íntimes. A més, va voler ficar la seva mà per dins", lamenta el guardaespatlles. A més, i per a vergonya de l'artista si el jutge arribés a donar per cert aquest testimoni, Elton John li hauria dit que volia ensenyar-li el seu petit Elton. Recordo una vegada que em va retorçar els mugrons i va dir que era una llàstima no poder disfrutarme ", ha declarat al portal de notícies 'TMZ'.

El guardaespatlles no voler res amb John des del primer moment, cosa que no va dissuadir al cantant de tornar a intentar-ho. l'home va deixar de treballar per a ell aquest mateix any, després de patir aquests episodis de presumpte assetjament sexual. Els representants de Elton John < / strong> no s'han pronunciat al respecte.