Quantcast

El protagonista de 'Prison Break' revela que va tenir pensaments suïcides

Per a molts famosos, les xarxes socials poden esdevenir un autèntic mal de cap, i l'exemple perfecte d'això és Wenworth Miller, protagonista de 'Prison Break'. I és que, des de fa uns dies està circulant per la xarxa un meme que sembla ser que li està fent molt de mal.

En aquesta imatge es pot veure una foto de l'actor en el moment que protagonitzava la sèrie, comparada amb una altra de l'any 2010, any en què estava una mica passat de pes . Al costat de la imatge, apareix el següent text: "Quan t'escapes de la presó i et trobes amb el monopoli de McDonald 's".

Després de topar-se amb aquesta imatge per les xarxes socials, Miller no ha dubtat a respondre amb un missatge molt clar al seu mur de Facebook : "El 2010, gairebé retirat de la interpretació, vaig mantenir un perfil baix per diverses raons. la primera i més important: tenia pensaments suïcides ".

A més, l'actor ha confessat que els episodis depressius que ha travessat durant anys li han costat "temps, oportunitats, relacions i milers de nits sense dormir ".

El protagonista de 'Prison Break' també ha explicat que 2010 va ser l' "moment més baix" de la seva "vida adulta". " Em vaig al menjar . Podia haver estat qualsevol altra cosa. Drogues. Alcohol. Sexe".

Després d'aquesta resposta a tots aquells que aquests dies estan burlant-se del seu pes, Wenworth Miller ha volgut aconsellar a totes aquelles persones que pateixen depressió que demanin ajuda.