Quantcast

Avicii anuncia la seva retirada del món de la música

Avicii ha anunciat en les seves xarxes socials amb un comunicat que deixarà la música durant un temps indefinit i no tornarà a actuar en directe després de 2016, retirant-se completament de seus compromisos musicals.

No obstant això, el DJ i productor suec no tanca del tot el seu futur i fins i tot deixa una porta oberta a tornar, ja que assegura que no sap què serà d'ell, encara que sí que vol recalcar que a curt termini no té plans de tornar a actuar oa gravar.

"M'he convertit en adult mentre creixia com a artista. Tinc forts interessos en altres àrees i poc temps per explorar-los. M'he conegut millor i m'he adonat que hi ha molt que vull fer amb la meva vida. Realment això em va ajudar per adonar-me que necessito fer un canvi que he estat plantejant durant un temps ", escriu. Avicii diu que necessita un temps "per pensar en les coses d'una nova manera" .

"Els meus eleccions i la meva carrera mai han estat dirigides per coses materials, encara que estic agraït per totes les oportunitats i comoditats que el meu èxit m'ha donat. Sé que he estat beneït per poder viatjar pel món i actuar, però tinc massa poc espai per a la vida d'una persona real darrere de l'artista ", rasa l'artista.