Quantcast

La versatilitat del paper pintat

Les Tendències sempre tornen. Succeeix en la indústria de la moda i accessoris, i també succeeix amb la decoració. Anys enrere el paper pintat, també conegut com wallcover , era l'estrella de qualsevol llar, però a poc a poc va anar decaient per semblar antiquat o perquè era menys còmode de mantenir o netejar que la pintura comú en les parets . Ara ha tornat a retrunyir la tendència de l'ús d'aquest producte, però modernitzat, pensat per transformar estances, personalitzar-les, fins i tot s'aprofita del repunt de la globalització en oferir centenars de models de paper pintat en línia per poder imitar-lo en la nostra llar.

Ara trobem Versace papers pintats , papers amb capacitat d'imitar materials, amb imatges 3D, papers que reprodueixen textures, o creen sensacions de profunditat i altura, fins n'hi ha amb objectes com finestres o números dibuixats, o paisatges, portant-nos des d'una platja al Carib fins a una escena de nevada treta d'una presa del Dr. Zhivago.

En l'univers del paper pintat no hi ha límits, és versàtil i perfecte per a cada habitació de la llar, començant des del saló fins al dormitori, el disseny dependrà del que es necessiti fer, les dimensions de l'estada i la preferència del decorador.

Per decorar la sala la tendència és utilitzar textures, colors com blau i menta, tot i que el verd és un els favorits d'aquest any; o combinar-los amb colors atrevits com plata i or. També podria triar-se una imatge impactant, que atregui la mirada de cada transeünt o utilitzar els papers amb efecte marbre o amb acabats 3D.

Per als dormitoris , és preferible una versió vintage, que desperti la nostàlgia del passat barrejat amb l'elegància. Els estampats botànics estan molt in aquest any. Un estil que promou i convida al romanç.

Per a la cuina , els papers pintats que imiten fusta o maó en una sola paret són perfectes per combinar amb els mobles i causar impacte.

Per descomptat, sense importar les novetats i la modernització del paper pintat, l'etern binomi blanc i negre mai passés de moda. Els colors foscos atorguen aires sofisticats a les habitacions. Aquests tendeixen a ser més utilitzats a les habitacions grans i espaioses.