Quantcast

Què passa si es cremen 6.000 llumins alhora?

El vídeo de la setmana no correspon a un nadó plorant o un pare coratge canviant-li en temps rècord els bolquers als seus fills. En aquest ocasió, el compte de Youtube HDC ha viralizado unes imatges espectaculars en què es pot apreciar com cremen més de 6.000 llumins alhora com si es tractés d'un efecte dòmino.

Malgrat que la deflagració de les llumins prou feines dura un minut, les flames dels llumins es prolonguen durant pràcticament un quart d'hora, cosa que ha provocat una gran expectació en els deu milions de persones que han visualitzat el vídeo en els últims dies.

Molts dels que han vist el vídeo consideren que "es tracta d'una farsa i de quinze minuts de la seva vida completament perduts" mentre que altres apunten que "la reacció és espectacular". I a tu, què et sembla? Les imatges són una autèntica passada.