Quantcast

Sofia i Alba, ¿parella lèsbica en MYHYV?

L'arribada de Sofia Suescun, guanyadora de 'Gran Hermano 16', a 'Dones i Homes i Viceversa' no ha aconseguit que l'Alba Casillas deixi de ser notícia. La prima d'Iker Casillas segueix donant molt que parlar. En aquesta ocasió, per alguna cosa que els seus més fidels seguidors mai podrien haver imaginat.

La seva estreta relació amb la seva assessora de l'amor, Sofia Crist , ha fet saltar tots els rumors sobre una possible relació lèsbica . Segons publica Blasting News, persones de l'entorn de l'assessora i la tronista asseguren que entre elles hi ha alguna cosa més que una amistat i que hi ha la possibilitat que hagin acabat juntes després d'alguna festa, saltant-se així les normes del programa.

que a Sofia Crist li agraden les dones no és una cosa nova, de fet va ser ella la que va decidir fer un pas endavant i reconèixer que "sent atracció" per Alba.

Tot podria haver quedat en un simple comentari afalagador sinó fos perquè l'assessora s'ha convertit en el seu confident, amiga i companya de sopars, festes i moments d'allò més íntims que han fet saltar totes les alarmes. A més, Alba va demanar tenir al seu costat a Sofia en lloc de Nagore, ex de la filla de Bárbara Rey.

Pel que sembla, i segons revela aquest portal, Alba Casillas és hetero (tots els seus pretendents són homes) encara que mai s'hauria tancat a mantenir relacions amb una dona.