Quantcast

La pullita de Claudio Bravo després de perdre el naixement de la seva filla

Fa uns dies Claudio Bravo i la seva dona Carla Pardo es van convertir en pares per quarta vegada . La petita Emma va venir al món sense esperar que el seu pare pogués estar present en el part, causa dels seus compromisos amb la selecció xilena.

La seva dona va ser l'encarregada de publicar a les xarxes socials el naixement de la petita: "I arribo el meu Emmita. ¡¡¡¡No va esperar ni al seu pare !!!!" , deia el comentari que acompanyava una imatge a Instagram.

Hores més tard, Claudio va respondre a aquest missatge de la seva esposa. Amb unes paraules en les que es podia apreciar una barreja de felicitat i decepció per les crítiques rebudes després de la seva groga davant l'Argentina i per la qual va ser acusat d'haver-la forçat per anteposar el Barça a la selecció n, el porter blaugrana va respondre a tots aquells que el criticaven.

"De camí a casa a conèixer a Emma. Feliç de que ja estiguis amb nosaltres petita. Et ens adelantaste una setmana la meva nena. Per als que critiquen i parlen sense saber. Aquests són els esforços i sacrificis que fem per defensar la samarreta d'un país . Feliç de que ja estiguis amb nosaltres petita ". Amb aquest missatge el jugador explota pel que considera una injustícia per part d'aficionats i mitjans de comunicació.

Claudio Bravo i la seva dona tenen tres fills que són Maite, Josefa i Mateu.