Quantcast

Pablo Motos: "Les bates m'exciten molt, de tots els tipus"

Pablo Motos es va prendre la confiança ahir de confessar alguns secrets seus molt, però que molt, íntims. I és que la pel·lícula que ahir van anar a presentar a ' El Hormiguero ' Paco León i Natalia de Molina tracta el tema del sexe i les fílies sexuals que tenen uns joves durant l'estiu, així que el presentador es va llançar i va explicar la seva.

"A mi em exciten molt les bates . Al principi vaig pensar que eren les farmacèutiques, però després em vaig adonar que eren tot tipus de bates < / strong> ", va confessar el valencià. Imagineu el que li pot passar a l'entrar en un hospital, per exemple. Entre les rialles del públic van seguir parlant d'aquest tema tan candent i explicant algunes de les que apareixen a la pel·lícula 'Kiki', deixant bocabadats a tots els espectadors.

"És un cant a la tolerància, diversitat ia la llibertat sexual. Igual que es diu que només fem servir un 20% de la nostra capacitat intel·lectual, crec que sexualment passa el mateix. Fem només allò que hem vist en una pel·lícula o allò que ens han dit que podem fer, però hi ha moltes més coses que cal descobrir … ", va explicar Lleó a Motos.