Quantcast

Mor el ciclista Daan Myngheer després de no superar l'infart que va patir en una cursa

Segon dia de tragèdia consecutiva per a la família del ciclisme. Després de la mort d'Antoine Demoitie després de no superar l'atropellament sofert per una moto de l'organització, Daan Myngheer, un ciclista belga de 22 anys , ha mort en un hospital de Ajaccio (França) a causa de l' infart que va patir el dissabte al Critèrium Internacional a Porto Vecchio .

El belga va haver de ser ingressat a l'UCI del centre francès, on estava acompanyat pels seus pares, la seva companya sentimental i la seva pròpia germana, segons ha assenyalat el seu equip ciclista, el Roubaix Métropole Lille, en un comunicat publicat a la seva pàgina web.

"Va perdre la seva última carrera després d'haver lluitat com un gran campió" , assenyala l'escrit, assegurant que Myngheer, segons ha apuntat la família, ha decidit donar els seus òrgans , cosa que també va fer Demoitie, amb els quals ha aconseguit salvar a tres persones.

Daan Myngheer va ser campió júnior de Bèlgica en l'any 2011 i aquesta temporada començava el seu repte com a professional amb un equip més potent després d'haver fet les primeres passes en el ciclisme de més alt nivell amb l'equip Verandes Willems.