Quantcast

Segresten un avió d'Egypt Air que ha aterrat d'emergència a Xipre

Un avió de la companyia Egypt Air que cobria el trajecte entre les ciutats d'Alexandria i El Caire (Egipte) ha estat segrestat a primera hora d'aquest dimarts , segons ha confirmat la mateixa aerolínia a través de les xarxes socials.

Segons les primeres dades, l'aeronau, un Airbus 320 amb 55 passatgers a bord i set membres de tripulació de cabina a el seu interior, ha aterrat d'emergència a l'aeroport internacional de Làrnaca, a Xipre.

Alguns mitjans de comunicació com 'El Mundo' asseguren, segons fonts d'aviació de Xipre, que l'avió podria portar una bomba o material explosiu al seu interior. De moment, es desconeix el nombre de segrestadors que anirien a bord i si haguessin fet alguna petició al respecte.

Sí que es té certesa de que els segrestadors han contactat amb la torre de control perquè se li donés autorització a aterrar a Larnaca i que estarien deixant que dones i nens puguin desembarcar l'avió.