Quantcast

Absolen José Ignacio Fernández Rubio, exalcalde de Guadarrama i Las Rozas

El Jutjat Penal número 15 de Madrid ha absolt aquest dilluns a José Ignacio Fernández Rubio , exalcalde de Guadarrama i Las Rozas (Partit Popular) d'un dels processos judicials dels que estava acusat per presumptes delictes de prevaricació urbanística en la seva etapa com a regidor municipal de la localitat serrana.

En concret, la justícia madrilenya ha alliberat d'aquesta responsabilitat a Fernández Rubio, al qual s i va acusar d'atorgar una llicència provisional d'activitat que va donar l'Ajuntament de Guadarrama per a un restaurant en un molí < / strong> que havia estat restaurat en un sòl no urbanitzable.

Segons publica el diari 'El Mundo', Fernández Rubio ha assegurat estar "content" per la resolució presa pels magistrats , ja que considera que "no és el mateix casos de corrupció que casos en què et imputen per qüestions administratives ". A més, l'exalcalde de Guadarrama recorda que ningú l'ha acusat "d'emportar-se un euro".

Tot i la decisió presa pel Jutjat Penal número 15 de Madrid, José Ignacio Fernández Rubio ha assegurat a 'el Mundo' que no té cap intenció de tornar a la vida política perquè "està centrat en la seva activitat professional com a advocat".

en les passades eleccions, el grup municipal d' ciutadans a las Rozas va impedir que Fernández Rubio es presentés a les eleccions pels seus antecedents polítics, cosa que ha provocat que el polític absolt assenyali que calgui "reflexionar una mica sobre la presumpció d'innocència".