Quantcast

Els secrets més ben guardats de Laura Matamoros, la favorita per guanyar 'GH VIP'

-

1
En principi, 'Gran Hermano VIP' finalitzarà d'aquí a tres setmanes. El reality ha es

En principi, 'Gran Hermano VIP' finalitzarà d'aquí a tres setmanes. El reality ha estat marcat pels continus enfrontaments entre els concursants, sent Fran Nicolau i Carlos Lozano els més actius. Cap dels dos, això sí, és favorit per succeir a Belén Esteban a la corona de guanyadora del reality. La pàgina web de 'GH VIP' 4 ha obert una enquesta per preguntar a l'audiència qui hauria de dur el premi del programa. El públic ho té clar: LAURA MATAMOROS. La filla de Kiko Matamoros ha estat la principal tapada d'aquesta edició, això sí, sense mostrar molt sobre la seva persona. Qui és realment? Quines són les seves aficions? El seu treball? Aquí deixem algunes pistes sobre ella. És recepcionista en una clínica dental Dins de la casa de Guadalix, Laura ha parlat més aviat poc sobre la seva vida personal. Estudia o treballa? La jove, de 23 anys d'edat, resident a la perifèria de Madrid, concretament a Majadahonda, una de les zones més exclusives de la regió, treballa com a recepcionista en una clínica dental de la capital encara que es desconeix si ho fa a temps complet o parcial. En els mesos previs a la seva entrada a 'GH VIP', segons publica 'La Mosca Mediàtica', el treball s'havia convertit en un infern després que dia rere dia Laura rebés trucades contínues dels productors de 'Sálvame'. «en una ocasió Laura, enfonsada per l'assetjament televisiu, va arribar a deixar-li el telèfon a una companya, que va rebutjar en diverses ocasions les trucades de programa», apuntava aquesta informació. Poc més, això sí, se sap dels seus estudis previs i de les seves intencions si surt guanyadora de la casa de Guadalix de la Serra.

Atrás