Quantcast

Illa Carlemany celebra per tercer any consecutiu la festa de la moda

L'illa Color Fest comença aquest dijous 31 de març amb els càstings infantils i el divendres 1 d'abril amb els juvenils, en què se seleccionaran els protagonistes de les desfilades dels dies 3, 9 i 10 d'abril. Les desfilades, coordinades per l'empresa Zareth Models i amb la col·laboració de Júlia i Franck Provost, tindran lloc els caps de setmana, dedicant cada dia a un públic diferent i així, el dia 2 d'abril hi haurà desfilades de models professionals, a les 16.30, 17.30, 18,30, 19.30 i 20.30 hores per mostrar les propostes primavera-estiu 2016 de diferents marques presents al centre comercial. L'endemà hi haurà desfilades infantils a les 12, les 17 i les 19 hores, per presentar propostes infantils de les marques del centre. Dissabte 9 d'abril seran les desfilades juvenils a les 16.30, 17.30, 18,30, 19.30 i 20.30 hores i el diumenge 10, novament infantils a les 12, les 17 i les 19 hores. '

A partir del dissabte 2 d'abril i fins al final de l'esdeveniment, es podran veure les propostes dels operadors en complements de moda. 'Altres accions previstes durant la setmana són els cursos de modelatge organitzats per Zareth Models, o la presentació del nou Infiniti Q30 que anirà de la mà de degustacions de vins i tapes ofertes per Becier Distribucions i Marquet.

L'edició d'enguany aposta per un nou tipus d'activitat, els canvis d'imatge que es realitzaran els dies 7 i 8 d'abril a un home i una dona que se seleccionaran entre els clients del centre comercial. El canvi constarà de tractaments de bellesa, perruqueria i sessió de fotos. Els seleccionats, a més de gaudir de tots aquests tractaments, rebran 200 euros en vals de compra d'illa Carlemany per posar en pràctica el que hagin après durant el seu canvi. Per apuntar-se al canvi, han d'enviar una sol·licitud per missatge privat al Facebook d'illa Carlemany i un jurat format per membres del centre comercial, operadors i un representant de Zareth Models, seleccionaran l'home i la dona que canviaran d'imatge amb els professionals d'illa Carlemany.