Quantcast

Àlex Cava guanya el concurs per triar eslògan per al proper Mercat de productes d'Andorra

El Departament d’Agricultura ha premiat el guanyador del concurs per triar l’eslògan per al proper mercat de productes agrícoles i artesans d’Andorra, que se celebrarà el mes de novembre. El premi se l'ha endut Àlex Cava amb l’eslògan 'Si qualitat vols trobar, productes d’Andorra has de comprar'.

El cap de setmana del 18 al 20 de març es va celebrar, al centre comercial illa Carlemany, el tercer Mercat de productes agrícoles i artesans d’Andorra. Durant aquesta celebració es van repartir butlletes perquè els assistents proposessin un eslògan per al proper mercat. Així, un total de 95 persones van participar en el concurs fent les seves propostes.

El guanyador ha estat triat pel Departament d'Agricultura del Govern d'Andorra, l'Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d'Andorra (APRA) i un representant d'una agència de publicitat del país (wow! comunicació). Aquest dimarts la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha lliurat una panera de productes agrícoles i artesans d’Andorra al guanyador.