Quantcast

72.800 vehicles entren al Principat per Setmana Santa

Quant als dies amb major afluència, amb 17.400 entrades entre ambdues fronteres, el dissabte 26 de març va ser el dia en què es va registrar una major entrada de cotxes. Pel que fa a la resta de jornades, el dijous van entrar un total de 15.115 vehicles, el divendres 13.900, el diumenge 14.700 i el dilluns 11.500. En relació a les sortides, el període de Setmana Santa s'ha tancat amb un total de 78.600 vehicles. En aquest sentit, el servei de Mobilitat ha confirmat que aquesta diferència entre les entrades i les sortides rau en el fet de les Festes de Sant Josep, motiu que ha propiciat que alguns turistes -xifrats en uns 5.100 vehicles- restessin a Andorra des d'abans del període festiu de Setmana Santa.

Dispositius especials

Per fer front a les retencions de sortida previstes durant l'operació sortida de Setmana Santa, que en alguns moments van arribar fins als cinc quilòmetres, el Servei de Mobilitat també ha informat que durant la tarda del diumenge es van habilitar nous dispositius per tal d'evitar que la congestió arribés al centre d'Andorra la Vella. D'aquesta manera, es va habilitar un doble carril de sortida tant a l'avinguda Francesc Cairat fins a la rotonda de Sant Eloi, com al vial del Pobladó fins a la rotonda de la Margineda.