Quantcast

César Cadaval, després de la foto amb el lleopard mort: "Sóc amant dels animals"

Aquesta imatge revolucionava fa tan sols uns dies les xarxes socials i provocava la indignació de diversos cares conegudes de la petita pantalla. S'hi pot veure a César Cadaval , del duo 'Los Morancos', posant amb una escopeta i al costat d'un lleopard mort.

La fotografia es va difondre amb rapidesa a través de Twitter i Frank Cuesta , entre d'altres, no va dubtar a carregar durament contra el còmic . Malgrat l'enrenou originat, fins ara César Cadaval no s'havia pronunciat al respecte.

L'humorista no vol entrar en polèmiques i ha donat una breu resposta a 'La Otra Crónica'. Tal com pública la secció de 'El Mundo', el de 'Los Morancos' tan sols vol fer "un comentari": "Que s'informin de la veritat, simplement, no dic res més" .

A continuació, preguntat per si és un amant dels animals , César Cadaval respon contundent: "Totalment".

malgrat no recordar les seves declaracions, la reacció de l'humorista apunta cap a l'explicació que hauria donat l'amo del safari al citat mitjà, que va assenyalar que ell no va caçar cap animal i que simplement va ser reconegut per un matrimoni que li va demanar aquesta fotografia.