Quantcast

Eurovisió: La 'altra' cançó que Barei presentar per representar Espanya

Barei i els eurofans ja compten els dies perquè la cantant es pugi a l'escenari d'Eurovisió i la promoció de Say Yay! no ha fet més que començar. No obstant això, el enganxós tema que sonarà a Estocolm (Suècia) el pròxim 14 de maig no va ser l'únic que va presentar la madrilenya a TVE .

Abans de conèixer que seria la representant espanyola en el Festival d'Eurovisió 2016 , Barei presentar a l'ens públic diverses cançons, entre les que es trobava aquest 'Who Plays The Drums?' . La pròpia artista ha estat l'encarregada de desvetllar un petit fragment de la cançó en el seu perfil de Twitter.

Entre les reaccions al vídeo en què mostra "un trosset de la gravació de bateries", un usuari li pregunta "per què no has presentat això a Eurovisió". Malgrat que Barei no es va pronunciar al respecte, Ruben Villanueva, productor musical, va confirmar que "es va presentar, es va presentar".

Encara que l'acollida de 'Say Yay!' ha estat molt positiva, sembla que alguns usuaris haguessin preferit fins i tot que aquest tema fos el seleccionat per TVE.

I aquí un trosset de la gravació de bateries! Who plays the drums? En aquest cas està clar no? Repte a @ROYAL_SOUND pic.twitter.com/64oRywOtXr

& mdash; BAREI (@BAREI_MUSIC) 26 març 2016