Quantcast

Iker Casillas guanya el judici a Bankia, que haurà d'indemnitzar amb 240.000 euros

Iker Casillas ha aconseguit 'parar' un de les jugades més importants a les quals s'havia enfrontat els últims anys. No, no havia estat dins d'un camp de futbol sinó en els tribunals.

El jutjat de Primera Instància número 6 de Móstoles li ha donat la raó al porter del Porto, cosa que portarà a Bankia a retornar-li els 240.000 que Iker va invertir en l'entitat financera quan el banc va sortir a borsa.

Segons el diari 'el Mundo', quan Casillas "va prestar el seu consentiment per a la celebració del contracte ho va fer sense ser conscient del veritable significat i abast d'allò al que s'obligava, sense conèixer el veritable risc que assumia ".

Un dels punts que obliga Bankia a retornar aquesta quantitat a l'internacional espanyol, a més dels interessos d'aquests cinc anys i les costes judicials del procés, és que la entitat financera "projectar una imatge financera que no era correcta i no reflectia la seva situació econòmica" .

tot i guanyar aquest judici, Iker encara té un front obert amb Bankia, ja que té la mateixa quantitat invertida com particular. el procés judicial que l'ex del Reial Madrid acaba de guanyar es correspon a una empresa de la seva propietat.