Quantcast

Enderroquen casa per un error de Google Maps

Una dona de Texas anomenada Lindsay Díaz es va trobar amb el seu casa totalment enderrocada per uns treballadors que van acudir-hi per un error de Google Maps , que els va enviar a la direcció equivocada. Precisament uns tornados havien provocat nombrosos danys en més de 450 habitatges de la zona, però per fortuna la seva no era de les afectades, segons informa la CNN. Tanmateix, la van tirar a baix.

La casa que havien de tirar es reflectia en el navegador sota la mateixa direcció i en comptes de conduir-los a un dúplex a Cousteau Drive a Rowlett, els va portar a un habitatge de Calypso Drive, ambdues dins de Texas. Díaz vivia de lloguer i va ser avisada pels seus veïns que estaven demolint la seva llar.

Google Maps ha reconegut el error i està investigant les causes mentre la dona batalla per poder reconstruir la seva vida i que l'assegurança la pagui els greus danys causats. La companyia tan sols li va enviar una foto de pantalla per justificar que els havia enviat fins allà i han aconseguit corregir la direcció, tot i que Lindsay està sense casa.