Quantcast

L'emotiva carta d'una supervivent de Brussel·les al nadó que porta al ventre

Sneha i Sameep Muhta , una parella resident a Anvers, acabaven d'arribar a l'aeroport de Brussel·les quan es van produir els atemptats del passat 22 de març. La dona, embarassada de 16 setmanes , va sobreviure al costat del seu marit.

Entre runes i morts al seu voltant, la parella va abandonar l'aeroport i van agafar un taxi per arribar a l'hospital el més aviat possible i comprovar l'estat del seu nadó.

L'ecografia va confirmar que el fetus estava bé i semblava feliç, xuclant-se el dit polze aliè al que estava passant a l'exterior, tal com va explicar Sneha als mitjans. < / p>

Quan van arribar al seu habitatge a Anvers, la dona va sentir la necessitat d'escriure el seu nadó , del qual encara no saben si serà nen o nena. Tal com explica Sneha, el nadó llegirà la carta quan sigui gran.

" Hola afecte, no sé si ja t'ho haurem explicat en persona, però quan tan sols tenies 16 setmanes, la mare i pare van viure l'explosió de l'aeroport de Brussel·les. i no importa en quin punt es trobi la humanitat avui, tan sols volia dir-te que la vida és meravellosa, i el món és ple de gent increïble.

No només vas donar a la mare i el pare fe i una raó per viure, vas donar un sentit i ànims com mai abans havíem tingut. Em vaig sentir més viva que mai, i vaig comprendre que havia de protegir-te, així que vaig saber tranquil·litzar-me, asserenar-me i vaig tenir la certesa absoluta que anava a sobreviure.

Quan vam arribar a la sala d'Urgències de l'Hospital Sint-Augustinus i et vam veure inconscient de tot el que estava succeint, xuclant el teu ditet, a través de l'ecografia, fent els teus peculiars acrobàcies, tot l'odi i l'angoixa per l'atac terrorista es va evaporar.

Desitjo amb tot el meu cor que neixis en un món millor, i si no, espero que facis tot el possible per aconseguir que així sigui. Ets el més preuat que tenim, i t'has convertit en tot un heroi avui. Crec que el món ha posat tant d'amor i esperança en el teu camí que has de tornar tota aquesta bondat al revés.

Espero que et mantinguis igual de sa i valent.

T'estimem més del que les paraules poden expressar.

mare i el pare. "