Quantcast

Telecinco difon les dures paraules de Fran Nicolau sobre Carmina Ordoñez

Telecinco va sorprendre emetent unes dures paraules del petit Nicolás dins de la casa de ' Gran Germà VIP ' sobre la mort de Carmina Ordoñez , que al principi anaven a ser censurades per la cadena a causa que podrien ferir sensibilitats.

Francesc Nicolau es va asseure a la butaca del 'Chester VIP' per defensar-se de les crítiques que li va llançar Julián Contreras la setmana passada a la revista ' lectures ', on va dir que "és una persona amb una mentalitat obscena. Com pot dir que porto deu anys explotant la meva pena? de la meva mare diu que els meus tragèdies es devien al fet que ella s'havia suïcidat. Això és fastigós, quan surti ho va a haver de demostrar ".

El polèmic concursant, acusat d'impostor, estava tenint una discussió amb Rappel, i en un moment donat va arribar a afirmar que " Julián es va enfadar amb la seva mare, va marxar de casa i, quinze dies després, Carmina es va suïcidar ". Amb aquestes paraules el petit Nicolás va voler demostrar que des de llavors Contreras es penedia "de no haver estat" , però que ell no recorda molt de la mort de 'la divina' perquè tan sols tenia sis anys.