Quantcast

Repte viral: Quina edat té la parella de la foto?

Gairebé tots els dies apareixen en les xarxes nous reptes visuals que esdevenen veritables mals de cap. L'últim, una imatge de dues persones joves … o això és el que sembla.

La foto, publicada per una jove d'origen xinès anomenada Sysev7n (així apareix en el seu perfil d'Instagram), mostra a una parella a la qual qualsevol tiraria entre 18 i 25 anys d'edat , però la realitat et deixarà de pedra.

Resulta que la noia sí que té 18 anys , però el que apareix al seu costat no és res més ni res menys que el seu pare, de 47 anys. < / strong> Al·lucinant, no?

Després de l'enrenou causat al conèixer-se la veritable edat del progenitor, altres membres de la família s'han sumat a les instantànies de la xarxa social per demostrar que aquesta família posseeix el elixir de l'eterna joventut < / strong>.