Quantcast

'GHVIP': Alejandro Nieto, ¿gaudeix matant animals amb les baralles de galls?

Alejandro Nieto està en dubte des que ahir a la nit Raquel Bollo llancés en directe una acusació molt greu contra ell i és que assegura que li va confessar que gaudeix matant animals . El míster, a més, també podria ser un habitual a les baralles de galls , organitzant-les ell mateix.

Evidentment, tant l'audiència com els allí presents es van quedar amb la boca oberta al explicar-ho l'ex concursant de ' Gran Germà VIP '. El tema és molt sensible si es confirma que fos cert i podria desvetllar aspectes de la personalitat del model que, fins ara, eren desconeguts. Pel que sembla, la família de Nieto cria galls però no els utilitza per baralles, sinó únicament per consum legal.

No és l'única polèmica que li sorprèn al Míster, ja que un dels seus defensors van assegurar que l'empresa del seu pare està en fallida, cosa que ell ja havia explicat als seus companys dins de Guadalix i no es havien cregut. "El pare tindrà un sou de cinc-cents euros, però per darrere 'tracatrá'" , li va posar en dubte Laura Matamoros . Sembla que és el següent enemic de 'GH VIP'.