Quantcast

Els canvis més radicals dels 'triunfitos'

-

1
L'Acadèmia d' 'Operación Triunfo' va tancar les seves portes definitivament en

L'Acadèmia d' 'Operación Triunfo' va tancar les seves portes definitivament en l'any 2009. Per allà, van passar més de 100 projectes de cantant entre els quals van despuntar uns pocs com Bisbal, Edurne, Bustamante o Chenoa. la resta també ha triomfat en la vida però no ha tingut l'oportunitat de que la televisió fos suficient per projectar les seves carreres musicals. Uns s'han vist obligats a deixar el món de la cançó mentre que altres s'han conformat amb buscar-se la vida en bandes que recorren l'Espanya més profunda per gaudir del que els fa somriure: la música. A més dels seus progressos musicals, molts d'ells estan realment irreconeixibles. Més enllà dels que veiem habitualment a la televisió, hem anat després de la pista dels 'triunfitos' dels que segurament no et recordaves. Ull a com estan en l'actualitat! ¡Aneu a flipar! Labuat De la sisena edició d' 'Operación Triunfo' va sortir una de les veus més personals de totes les que van passar per la Acadèmia del reality musical. Virginia Maestro es va convertir en una de les sensacions del programa, comptant, a més, amb el suport de Risto Mejide, el seu fidel defensor que la va protegir del presumpte atac que va patir dels seus companys en la convivència. Després d'acabar 'OT6', Virginia va encunyar el seu propi nom artístic, Labuat, amb el qual ha tingut èxit però no tant com el que s'esperava. Treballs musicals en els quals ha arriscat, lluny dels temes comercials, i que ha portat amb canvis de looks molt espectaculars: del seu color habitual al pèl-roig passant per un ros platí. De bojos!

Atrás