Quantcast

Futbolistes que han sofert canvis físics radicals

-

1
Paul Gascoigne Paul Gascoigne és un ex futbolista anglès, que jugava com a migcampista. Al llar

Paul Gascoigne Paul Gascoigne és un ex futbolista anglès, que jugava com a migcampista. Al llarg de la seva dilatada carrera, va passar per diversos clubs com el Tottenham, la Lazio o el Glasgow Rangers. Durant la dècada dels 90 va ser considerat un dels millors migcampistes del futbol britànic, però la seva agitada vida fora dels terrenys de joc li va impedir desenvolupar-se més. I és que, Gascoigne va tenir freqüentment problemes amb l'alcohol i les drogues, situació que es va veure agreujada després de la seva retirada el 2004. A més de les seves addiccions, l'exfutbolista ha protagonitzat diversos intents de suïcidi frustrats. Tots aquests problemes han fet efecte en el seu aspecte. I és que, encara que no ho sembli, tan sols té 48 anys.

Atrás