Quantcast

Hauràs de actualitzar WhatsApp per seguir rebent missatges

Properament WhatsApp obligarà a tots els seus usuaris a actualitzar la seva aplicació si volen seguir utilitzant-la. En un esforç per reforçar la privacitat de les seves comunicacions WhatsApp vol reforçar l'anomenat encriptat end-to-end , el que obliga a garantir que les converses es mantenen entre dos comptes (o més) actualitzades. Per als més preocupats per la seva seguretat l'aplicació s'activarà fins i tot un avís de comprovació de xifrat de dades , per comprovar que no hi ha hagut filtracions a les nostres converses.

Els usuaris més reticents a actualitzar-se no tindran més remei doncs, si bé fins ara WhatsApp ha permès la coexistència de versions, en aquesta ocasió no serà així. Si no ho ni tan sols podrà seguir rebent missatges.

Es suma aquesta novetat a altres que es vénen anunciant des de l'aplicació, com una revisió del consum de dades.