Quantcast

Cristina Pedroche la fa grossa a Twitter: "Mira, pas del sexisme"

Cristina Pedroche l'ha tornat a embolicar amb les seves declaracions. En aquesta ocasió, en una entrevista a La Vanguardia, reflexiona sobre el que significa ser d'esquerres. " Significa voler el bé per a tothom ", diu. I s'estén en declaracions sobre el seu amor per David Muñoz, el seu marit: " Quan era més jove volia tenir un fill per experimentar què pot ser compartir la teva vida donant-ho tot a una persona. Però aquest nen creixerà i s'anirà. Serà independent. Jo tindré un fill i li voldré moltíssim, però mai tant com a David ".

No són les úniques respostes que han desencadenat una pluja de reaccions en Twitter. També les seves consideracions sobre els homes i les dones han estat molt criticades. Segons ella, reivindicacions com la del Dia de la Dona no tenen sentit perquè "no hi ha homes ni dones, sinó persones ". " No som especials, no som diferents. Ni millors ni pitjors. Hi ha persones, no faig distincions. No importa el que va passar fa cent anys ".

Si us plau, Càtedra Cristina Pedroche ja en totes les facultats de polítiques .

& mdash; Bender (@toomuch_bender) 26 març 2016

Cristina Pedroche és una espècie de Mariló Montero però més jove

& mdash; Adrián (@ 4drian7) 26 març 2016

Cristina Pedroche és la típica que li dius que intenti mossegar l'orella i es passa cinc minuts intentant fins adonar-se que no.

& mdash; Mare Meva (@LosHatersDe) 26 març 2016

Cristina Pedroche encara no és mare, quan ho sigui es donarà compte de la ximpleria que ha dit.

& mdash; Elena Y. (@ elenayebra29) 26 març 2016