Quantcast

Belén Esteban, concursant estrella de 'Supervivientes'?

Una vegada que acabi 'Gran Hermano VIP', Telecinco té preparat el seu proper reality: ' Supervivents 2016'. Una edició del concurs de supervivència a Hondures que compta amb figures televisives ja confirmades com les de Mila Ximénez o Christian i Mari Carmen, guanyadors de 'Passaport a l'illa', units a altres noms gairebé confirmats com el col·laborador d' 'el Xiringuito', François Gallardo.

Per acabar l'elenc de noms amb un 'bomba', 'Vertele' assegura que la productora de 'Supervivientes' ha plantejat una interessant oferta (es desconeix la quantitat) a Belén Esteban perquè participi en el reality. De moment, això sí, no hi ha resposta de la col·laboradora de 'Sálvame' a la qual se li haurien ofert, segons aquestes informacions, un quantitat similar a la de Mila (30.000 euros setmanals). < / p>

en el cas que hi hagués un 'sí' per part de la de Sant Blai, Betlem hauria enfrontar-se a les exhaustives proves mèdiques que ja van deixar fora de combat en l'anterior edició a Carmen Gahona , l'ex de Chiquetete. Si l'ex de Jesulín no pogués acudir a Hondures a enfrontar-se a situacions límits de supervivència i que deixarien el seu estat de salut en un punt delicat, el reality hauria decidit que fos una de les estrelles principals de les gales del programa o fins i tot com a companya de fatigues de Lara Álvarez donant les benvinguda als robinsons.

De moment, tot són suposicions i Betlem aprofita les seves vacances al Carib, on ha gaudit del seu 'Migue' i de Andreíta, molt disgustada després que Justin Bieber hagi anunciat que prohibirà les trobades abans dels concerts amb els seus fans.