Quantcast

Un presentador de la BBC s'arrenca un tros de cama per provar la carn humana

Les imatges que es reprodueixen a continuació poden ferir sensibilitats. En elles es pot apreciar com el presentador de la BBC, Greg Foot, s'ofereix a que li arrenquin un tros del seu cos, concretament de la seva cama, perquè sigui cuinat i més tard degustat per ell mateix i altres persones allà presents. < / p>

Segons Greg Foot, la carn humana "no té un gust desagradable" i fins i tot és més acceptable que alguna de les hamburgueses que ha provat. "Té un gust entre el be i el porc", reconeixia el cuiner, que també s'animava a provar aquest 'luxe'.

L'anàlisi realitzada al laboratori va demostrar que els músculs trobats a la cama eren similars als d'un pit de pollastre. No content amb això, Foot va instar el cuiner a fer una hamburguesa 'mixta' amb la seva carn, la de porc i la de be.

"Està bastant bona", assegurava repetidament. Una autèntica bogeria!