Quantcast

Detenen un home per no tornar una pel·lícula VHS que va llogar fa 14 anys

Un ciutadà de Carolina del Nord circulava per una carretera estatal quan un petit error en la llum de fre del seu vehicle va provocar que fos interceptat per un cotxe policial . Els agents li van sol·licitar la documentació i després de verificar la seva identitat, van comprovar que sobre el conductor requeia una ordre de detenció … per no tornar una pel·lícula VHS llogada en un videoclub a l'any 2002!

sí, sí, després de 14 anys amb la cinta del film 'Freddy el penjat' en el seu poder, els agents van optar per traslladar-lo a dependències policials , un cop portés a la seva filla a l'escola bressol i trobés una mainadera perquè no es quedés sola quan finalitzés el dia.

James Meyers, protagonista d'aquesta història, no donava crèdit al que ha passat i es mostrava enfadat, apuntant que els policies estan per "detenir traficants d'heroïna".

Malgrat la seva al·legat, la policia de Concord li ha processat per no tornar una propietat contractada »i agents el van traslladar a la presó del Comtat de Cabarrus, on va ser alliberat si es presentava davant la cort el proper mes.

El mateix Meyers assegura que no té ni idea d'on està la cinta i que fins i tot ni va arribar a veure-la a casa seva. El director de 'Freddy el penjat', Tom Green, ha volgut posar-se en contacte amb ell per enviar-ànims davant tan estranya situació. Seguirem informant …