Quantcast

Mar Flores i Javier Merino se separen després de 18 anys de relació

Mar Flores i Javier Merino se separen . La model ha anunciat la notícia a través del seu compte d'Instagram, on ha penjat un breu comunicat en què informava d'aquest canvi en la seva vida sentimental. "Després de més de 18 anys de relació , Donya Mar Flores i Javier Merino han decidit de mutu acord suspendre de manera temporal la seva convivència" , apunta el text.

En el comunicat, a més, Flors i Merino "demanen que es respecti la privacitat i que no els sotmetin a un assetjament i seguiment mediàtic que pot resultar perjudicial per als nens ", els quatre que han tingut fruit del seu matrimoni.

Es tracta d'un moment complicat per a l'empresari Javier Merino, que ha estat perseguit en els últims temps per l'Agència Tributària després que fos acusat d'impagament en l'IRPF en els exercicis 2000 i 2001 , una cosa que li va suposar una pena de presó d'un any i mig, sentència ratificada pel Constitucional.

A més d'un possible cas d'evasió d'impostos, pel que el seu iot va ser precintat, Merino va haver de tancar els seus locals nocturns, molt famosos a Madrid , pels problemes que li implicaven i que li impedien exercir amb normalitat la seva activitat.

Mar Flores, això sí, ha rectificat aquest comunicat segons 'La Vanguardia' assegurant que es tracta d'una "decisió temporal" .