Quantcast

Les fotos de Hristo Stòitxkov amb una zebra que ha caçat indignen Twitter

Després d'una setmana de moltes crítiques a César Cadaval, integrant de 'Los Morancos' , per posar a les xarxes socials somrient després d'una cacera en la qual havia matat un lleopard , els tuiters han 'caçat' (i mai millor dit) a una nova víctima.

En aquest cas, Daniel Téllez ha rescatat en el seu compte unes imatges d'octubre del 2009 en què Hristo Stòitxkov, exjugador del Barcelona , es mostrava orgullós després de matar una zebra. No va ser, això sí, l'únic 'trofeu' del que es lucrava el futbolista búlgar. Hi ha altres fotografies en què presumeix d'haver caçat a una girafa, un cocodril, un antílop i un búfal.

Darrere de totes aquestes matances, segons publica 'La Vanguardia', està l'empresa Take Aim Safaris, que operen en països com Sud-àfrica i Zimbabwe, i que hauria permès que el futbolista pogués caçar a tots aquests animals, segons les tarifes que han públiques al seu web, per uns 17.000 dòlars.

Molts han volgut expressar la seva ràbia per aquestes imatges d'un dels emblemes històrics del Barça, apuntant que els donen "fàstic".

Stòitxkov igual et plora per la mort de Cruyff que et mata tirs uns animalons per fer-se una foto.

& mdash; Winston Xuxes (@WinstonChuches) 25 març 2016

Un altre anormal de carret, l'exfutbolista búlgar del Barcelona. qual Ja es comportava com un sàdic al camp, … https://t.co/KlLElJbgRM

& mdash; #SpainWorldShame (@Lethalhorns) 23 març 2016