Quantcast

La família Matamoros ha guanyat 400.000 euros gràcies a 'GHVIP'

'Gran Hermano VIP ' s'està convertint en un autèntic negoci per a la família Matamoros , que està fent el seu particular 'agost' amb la participació de Laura i Javier Tudela en el reality de Telecinco. Diversos col·laboradors de 'Sálvame', entre ells, el periodista Gustavo González, asseguren que en els tres mesos que han transcorregut des que va començar l'edició la família podria haver embutxacat entre platós , exclusives i revistes a prop de 200.000 euros, una xifra que la representant Pilar Yuste s'eleva fins als 400.000 euros

En concret, Javier Tudela hauria estat un dels que més hauria rendibilitzat el seu pas per Guadalix, ja que entre les seves entrevistes al 'Deluxe' i les seves col·laboracions en programes com 'Ultima Hora', l'exclusiva a la revista 'Lecturas' i els seus bitlles (3.000 euros per cadascun dels 80 que té tancats) hauria guanyat 285.000 euros.

Kiko Matamoros tampoc s'hauria quedat enrere i des del començament de 'GH VIP' hauria guanyat 56.000 euros per la visita a la seva filla Laura a la casa de Guadalix, xifra desorbitada a la qual se sumarien altres 80.000 euros per les memòries que es van publicar en diverses revistes del cor.

Makoke també ha tret 'profit' dels conflictes familiars amb deu aparicions en plató que li haurien repercutit prop de 35.000 euros < / strong> mentre que al germanastre Diego Matamoros, la seva col·laboració amb 'GH VIP' i els seus 33 platós li hauria fet guanyar 86.000 euros.

Els experts consultats a 'Sálvame' asseguren que aquesta xifra augmentarà pròximament, ja que l'entrevista més sucosa és la que concedeixi Laura després de la seva sortida del reality, cosa que provocarà un nou encreuament d'acusacions a plató que augmentarà els emoluments de tots ells.

Kiko Matamoros ha volgut defensar d'aquestes acusacions atacant a Gustavo González i assenyalant que es "renti les mans i la boca abans de parlar i participar en el programa ", això sí, sense negar en cap moment les quantitats apuntades pel col·laborador de 'Sálvame'.