Quantcast

Un accident d'autobús a França deixa almenys dotze morts

Almenys 12 persones han mort avui en un accident entre un camió i un minibús , en el qual viatjava pel que sembla un grup de portuguesos procedents de Suïssa , al departament d'Allier , a la regió de Alvèrnia (centre), segons han informat les autoritats locals.

el minibús va xocar amb un camió a la carretera de centre-Europa Atlàntic (RCEA) , a la petita localitat de Montbeugny, propera a Molins, han precisat les fonts.

"Els dotze passatgers del minibús, a priori tots de nacionalitat portuguesa, han mort", segons la Prefectura del departament.

Entre els morts hi ha un nen , ha informat, per la seva banda, el diari regional la Montagne, que publica a la seva pàgina web fotos de l'accident, que s'ha produït en un tram de la carretera de doble sentit.

El conductor del minibús, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia, va resultar ferit i va ser traslladat a l'hospital de Molins, mentre que els dos conductors de la camió, de nacionalitat italiana, estan ferits lleus.

Segons el testimoni dels conductors del camió, el minibús es va desviar de la seva ruta i no van poder esquivar-lo. < / p>

La capella ardent amb les restes de les víctimes ha quedat instal·lada en una sala de festes de Montbeugny.