Quantcast

Alt Urgell, 24 de març 2016: MONES: 'LA PATRULLA CANINA' TRIOMFA

La Setmana Santa és sinòmin, entre moltes d'altres coses, de les mones de Pasqua. Aquest pastís que els padrins regalen als seus fillols s'ha anat adaptant als nous temps. Lluny del típic pastís amb ous durs actualment triomfen les figures de xocolata pensades per als més petits de la casa.

Els pastissers cada any s'han de trencar el cap per fer les creacions que satisfacin les modes del moment. Aquest any si hi ha una triomfadora és la Patrulla Canina. Àngel Sánchez, pastisser i xocolater artesà de la Seu d'Urgell, ens explica com ha fet la mona que reprodueix a escala l'edifici central de la Patrulla Canina.

Sánchez defensa la qualitat del producte artesà que s'elabora a les pastisseries davant de les mones que es troben en centres comecials i supermercats.

Els pastissers esperen vendre les mateixes mones que als darrers anys. Pel que fa als preus es mantenen estables tot i que s'ha notat un repunt en el tamany dels pastissos encarregats.

Parlen al vídeo: ÀNGEL SÁNCHEZ, Pastisser artesà