Quantcast

La Cerdanya, 24 de març 2016: L'OCUPACIÓ PER SETMANA SANTA ARRIBARÀ AL 90%

Les darreres nevades a les portes de la primavera han fet que les estacions d’esquí ceretanes disposin aquesta Setmana Santa de les millors condicions de la temporada. Això ha animat molts visitants a passar uns dies al Pirineu per gaudir de la neu, en lloc de desplaçar-se fins a la costa, el que acostuma a passar quan la Setmana Santa cau més endavant. Els hotelers de Cerdanya preveuen arribar entre el 85 i el 90% d’ocupació durant els dies de més afluència, és a dir, Divendres Sant i dissabte.

La majoria de visitants que passaran aquests dies de vacances al Pirineu són famílies catalanes amb nens petits i parelles de mitjana edat.

Precisament quan el sector de l’esquí encara l’última fase de la temporada és quan pot gaudir dels millors gruixos de neu. La Molina i Masella ofereixen aquests dies fins a 130 centímetres de neu primavera i tenen obert pràcticament tot el domini esquiable. La previsió d’una bona Setmana Santa ha estat reforçada amb l’anunci dels treballadors de la Molina de desconvocar la vaga prevista per al cap de setmana. Pel que fa a les estacions de nòrdic, Guils, Aransa i Lles disposen d’entre 20 i 32 centímetres de neu.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA