Quantcast

Mor Jesús Hermida, fill, a causa d'una llarga malaltia

Durant els seus últims anys, es va mudar a Indonèsia, on finalment la malaltia que patia li ha guanyat la batalla. El fill del conegut periodista de Huelva era 1 reputadíssim surfista que va viure la seva vida d'una manera molt especial .

Va ??arribar a la localitat gaditana de Tarifa en la dècada dels 90, on es va establir i va formar un ampli cercle d'amics i éssers estimats .

Jesús Hermida, conegut patir assentat a Tarifa i fill del conegut periodista era un dels personatges més pintorescos del panorama andalús. De bona conversa i excel·lent tracte, Hermida va deixar una reguera d'amics allà on va estar, gràcies al seu do de gents. En els últims anys estava a Indonèsia, on ha acabat els seus dies. Els seus amics de Tarifa estan organitzant un comiat que tindrà lloc d'aquí a unes setmanes.