Quantcast

Obama balla el tango i demana normalitat en les relacions dels EUA i l'Argentina

El sopar es va celebrar al Saló dels Escuts del Centre Cultural Kirchner, a la llum de les espelmes i amb taules adornades amb centres de roses blanques. La vetllada va comptar amb un espectacle de tango. Després d'un parell d'actuacions, la ballarina va animar a sortir a la pista al president Obama i el ballarí va fer el mateix amb la primera dama. Els dos van ballar a ritme de tango somrients durant uns segons, entre els aplaudiments i crits dels assistents al sopar.

Michelle Obama portava un vestit en tons beix amb adorns en platejat i els cabells recollits , mentre que la primera dama argentina, Juliana Awada, també amb el cabell recollit, va triar un model en color gris clar.

el primer brindis va anar a càrrec de Macri, que va assenyalar que els argentins estan "fascinats" amb Michelle Obama. En un to ja més seriós, Macri va dir que la visita d'Obama a l'Argentina ha arribat "en un moment perfecte" , en què els argentins han decidit "construir relacions madures i sensates amb tots els països" .

< em> "Hem de superar vells rancors entre els Estats Units i Llatinoamèrica, i mirar cap al futur" , va demanar Macri, que va afegir que Washington no ha d'esperar de Buenos Aires "confrontacions infundades ". "Amb nosaltres van a tenir diàleg i bona fe" , va emfatitzar Macri.

En el seu brindis de resposta, Obama va afirmar que la seva visita a l'Argentina té com a meta, entre altres coses, "celebrar una nova i molt diferent era" amb tot el continent. "La meva esperança és que això és un nou començament" , ha manifestat Obama.