Quantcast

Alt Urgell, 23 de març 2016: MINUT DE SILENCI PELS ATEMPTATS DE BRUSSEL·LES

La Seu d'Urgell ha fet, aquest dimecres a les 13h, un minut de silenci en record de les víctimes pels atemptats de Brussel·les succeïts aquest dimarts.

La mostra de suport i condol s'ha fet davant de la casa consistorial amb una gran representació dels cossos de seguretat i de gran part dels regidors de l'Ajuntament. També s'han sumat alguns ciutadans per mostrar el seu rebuig als atemptats.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, creu que accions com aquesta mostren la solidaritat ciutadana amb les víctimes i alhora reclama actuacions per evitar que atemptats com els de Brussel·les es puguin repetir.

A Andorra La Vella s'ha fet una concentració silenciosa en record de les víctimes. Unes 150 persones s'han aplegat a les 12h a la plaça Lídia Armengol per mostrar la seva solidaritat amb el poble belga. En la concentració hi havia membres del Govern d'Andorra, encapçalats pel Cap de Govern, Antoni Martí, així com el consol honorari de Bèlgica al Princpat d'Andorra, consellers generals, membres de la sindicatura, representants dels comuns, entre d'altres. Al país veï viu una colònia d'uns 300 belgues.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell