Quantcast

La Cerdanya, 23 de març 2016: CONVENI PER A LA PROMOCIÓ DEL TURISME AL PIRINEU

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, el president de l’Associació Transpirinenca, Joan Vilalta i els presidents dels Consell Comarcals de Cerdanya i del Ripollès, Ramon Moliner i Joan Manso han signat aquest dimecres a Puigcerdà un conveni de col·laboració per a la promoció del turisme al Pirineu. El territori objecte d'aquest projecte és aquell especialment accessible gràcies a la presència de línies ferroviàries, com la línia Barcelona-La Tor de Carol-Tolosa-París, el Cremallera de Núria i el Tren Groc. Segons han explicat, aquest acord contempla la creació d'un consorci sense personalitat jurídica que presenti un projecte conjunt al Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorrra (POCTEFA).

El dossier que es presentarà a la convocatòria POCTEFA detallarà les tasques a realitzar i el pressupost corresponent. L'acord també contempla la creació d'una comissió de seguiment del conveni formada per representants de cadascuna de les parts.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, PRESIDENT FGC – RAMON MOLINER, PRESIDENT CONSELL COMARCAL CERDANYA – JOAN MANSO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL RIPOLLÈS