Quantcast

Repte visual: Ets capaç de trobar l'equivocació?

Ets capaç de trobar l'equivocació? Aquesta és la pregunta que introdueix l'últim repte que posa a prova la nostra agudesa visual i que aconsegueix fer-nos dubtar durant diversos minuts. Amb tranquil·litat, fixa't en la fotografia i dóna una resposta. Ja ho tens? No?

No et preocupis, tan sols ets un més dels molts que no aconsegueixen donar amb la resposta correcta a simple vista. Això es deu al fenomen conegut com 'ceguesa de repetició' i, per descomptat, als cridaners colors de la sèrie numèrica. ¿Ara sí?

Potser el nom del fenomen, 'ceguesa de repetició' , t'hagi posat en alerta i en comptes de fixar-te en els números o els colors, ho has fet en la pregunta que apareix al marge superior. Aquí està la clau.

Així és, com bé pots observar a continuació, l'error es troba en el fet que l'article 'la' està repetit. No obstant això, per a l'ull pot passar desapercebut ja que gran part de la teva atenció l'acapara la 'negreta' amb la qual ressalta 'equivocació'.