Quantcast

Miguel Ángel Silvestre, enxampat amb la seva nova nòvia

Sembla que Miguel Ángel Silvestre torna a estar il·lusionat amb una nova relació . Això és almenys el que sembla en les imatges que ha publicat la revista Cuore, en què se li veu bastant encaramel·lat amb una jove rossa.

Des que la intensa relació amb Blanca Suárez arribés a la seva fi, a l'actor no se li ha tornat a conèixer una relació seriosa, i amb prou feines s'ha deixat veure en companyia de dones. En tot aquest temps han estat molts els rumors sobre els seus possibles romanços, encara que aquests mai es van arribar a confirmar … Però, aconseguirà aquest cop refer la seva vida?

Pot ser que encara sigui aviat per saber-ho però , per descomptat, sembla que se'l veu molt content al costat del seu nou amor . Les imatges van ser preses en Berlín , lloc on ara mateix s'està rodant 'Sense8', sèrie en què treballa l'actor.

Segons publica la revista, Miguel Ángel Silvestre i la jove van ser 'caçats' fent una mica de turisme per la capital alemanya, visitant museus i prenent alguna cosa en una cafeteria. Això sí, sempre en actitud molt afectuosa. Després de les seves romàntics passejos per Berlín, la parella va tornar a l'hotel Waldorf Astoria, on s'allotjaven.