Quantcast

Rajoy advoca per reforçar la seguretat aèria

El president del Govern d'Espanya , Mariano Rajoy, i el seu homòleg català, Carles Puigdemont, s'han trobat aquest matí en un acte d'homenatge a les víctimes de l'accident l'avió de Germanwings. En l'accident, del qual demà es complirà un any, van morir tots els passatgers.

Rajoy i Puigdemont s i han intercanviat una freda salutació però no han abordat cap tema polític tot i que han tingut temps suficient per Depa rtir en la Terminal 2 de l'aeroport del Prat escenari o d'aquest reconeixement a les víctimes

El president del Govern d'Espanya ha apostat per reforçar la seguretat aèria per evitar altres desgràcies en el futur. Per Rajoy no hi ha millor homenatge a les víctimes d'assumir el compromís d'articular les mesures necessàries per evitar que es repeteixi una tragèdia d'una magnitud similar.

Des del Govern de la Generalita t s'ha lamentat que Rajoy, no només no ha volgut preguntar res en relació a l'acció política que es viu a Catalunya, sinó també que hi hagi eludit qualsevol referència a l'accident d'autocar de l'passeu o diumenge a la localitat de Freginals on van morir 13 persones.

Mariano Rajoy sí que ha tingut un record per a les víctimes dels atemptats de Brussel·les assegurant que "la nostra determinació és actuar sense fissures contra el terrorisme per fer triomfar els valors superiors de la vida, la llibertat i els drets de tots ".

per la seva banda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemo nt, ha insistit en la necessitat de prendre mesures de seguretat perquè "aquesta catàstrofe es podia haver evitat". Referint-se als familiars de les víctimes, el president ha afegit que "la mort dels vostres familiars pot salvar vides si s'operen els canvis legislatius que es correspongui amb l'objectiu de no haver de lamentar més desgràcies" .