Quantcast

Atemptat a Brussel·les: Mason, el supervivent de tres atemptats jihadistes

Només pateix una lesió al tendó d'Aquil·les i algunes cremades a la cara. Té àngel i és el viu retrat de la fortuna que fins al moment ja li ha somrigut en tres ocasions en les condicions més crítiques. Mentre estava enmig d'un atac terrorista .

Mason Wells, un missioner mormó nord-americà natural d'Utah, ha sobreviscut a l'atemptat a l'aeroport de Brussel·les, quan estava a punt d'embarcar i als atacs de la marató de Boston ila sala Bataclan de París. Ara es recupera en un hospital belga d'una lesió al tendó d'Aquil·les i cremades lleus a la cara , segons publica el Newsday.

No és la primera vegada que Wells es troba en l'epicentre d'una tragèdia. En 2013, aquest missioner es trobava al costat del seu pare a un carrer de la línia de meta de la marató de Boston , on dos terroristes van col·locar artefactes explosius. Havien anat a veure la seva mare, que corria en la famosa carrera. El seu pare, entrevistat pels mitjans, ha assegurat llavors que potser aquesta experiència l'ha convertit en una persona més forta. Potser el que li va passar a Boston el va ajudar "a sobreviure en aquesta ocasió" . I sens dubte ha estat així, com es va demostrar poc després quan també la tragèdia de la sala Bataclan de París va arribar a fregar-li.

Ara, donat que l'afortunat jove està sent tratdo a l'hospital , el seu pare ha tornat a ser el seu portaveu: "Estava a 'zona zero' de la zona de l'explosió, quan les bombes van esclatar" , va explicar als mitjans