Quantcast

Mor la mare de Betlem Roca, concursant de 'GH VIP'

Betlem Roca va abandonar fa unes setmanes 'Gran Hermano VIP' de forma voluntària com a conseqüència de la malaltia de la seva mare. Després de molt patiment, Liz , companya d'edició, interrompia el discurs de Jordi González, presentador del programa, per comunicar la seva mort .

"m'ha dit que ho puc dir, m'acabo d'assabentar que la mare de Betlem Roca ha mort . Li envio una forta abraçada a ella ia la seva família" , assenyalava Liz, a la qual se li entrecortaban les paraules per la mort de la mare d'una de les seves grans amigues.

A aquest missatge d'ànim de la concursant de 'GH VIP' es van unir altres molt sincers com el del mateix Jordi González , qui va manar "tot l'afecte" del programa a Betlem Roca. "Malauradament moltíssim", apuntava el conductor català.

La neboda de l'escriptor Camilo José Cela va confirmar tant a la gala de 'GH VIP' com en una entrevista a 'Sálvame Deluxe' que l'estat de la seva mare era molt crític i que el seu estat de salut penjava d'un fil. Finalment, els temors de la concursant es complien i la seva mare moria aquest dimarts.

La vida de Betlem Roca ha estat marcada per la tragèdia, ja que seu promès va morir en un accident de trànsit i ha hagut de lluitar durant molt de temps com a mare soltera.