Quantcast

El canvi de look radical de Toño Sanchís

Després de diverses setmanes de silenci, Toño Sanchís ha reaparegut en els mitjans de comunicació per defensar-se de totes les acusacions que ha abocat Belén Esteban sobre la seva persona. A més d'aquestes paraules, el representant ha sorprès amb el seu canvi de look, molt més juvenil de a què ens té acostumats , que ha estat molt comentat a les xarxes socials.

En seu entrevista amb la revista 'Lecturas' , Toño Sanchís reconeix que "tenir a Betlem de enemiga és el pitjor que et pot passar". El representant de famosos assegura que la seva absència s'ha degut, principalment, al seu delicat estat de salut , al que contribuïa el linxament que ha patit aquests mesos. "Els problemes administratius que tenia els ha portat a la televisió per centrar-se en un judici de persecució implacable a la meva persona, la meva família i la meva professió", reconeix Toño.

Sanchís ha revelat que la seva relació amb Betlem era complicada , ja que es tracta d'una persona "egocèntrica" ??i amb "un caràcter difícil i poca disposició per al treball " . "Viu en una ficció que ella mateixa es creu. Un dels seus errors és no assumir les crítiques, per això no avança en alguns temes i els té enquistats", apunta.

Malgrat tot el viscut darrerament, Toño Sanchís defensa que ha volgut "moltíssim" i que va centrar en el passat tota la seva vida a ella . "Era 24 hores al dia de dilluns a diumenge incloent festes, vacances i fins el meu viatge de nuvis", assenyala el exrepresentant de la col·laboradora de 'Sálvame'.

L'últim contacte amb Belén Esteban, segons Sanchís, va ser el passat mes de novembre. Va ser a través de WhatsApp, on el representant va entendre que s'havia acabat tot. "Mai vaig imaginar un comiat així, encara que no em va estranyar perquè ella acostuma a no fer-ho mai directament", finalitzava.

L'enfrontament de Belén Esteban i Toño Sanchís continuarà, previsiblement, en els platós de Telecinco …