Quantcast

Alt Urgell, 22 de març 2016: 'EL MIRALL DEL VENTOLAU' ES PRESENTA A LA SEU D'URGELL

L'escriptor Josep de Moner ha presentat, aquest dissabte al vespre al Consell Comarcal de l'Alt Urgell, la seva novel·la 'El Mirall del Ventolau' que transcorre entre Barcelona, Suècia, Chicago i el Pirineu.

L'autor reconeix que el teatre i la capacitat d'improvisar ha estat decisiu alhora de poder escriure aquesta novel·la.

Aprofitant la seva vessant teatral Josep de Moner va fer un petit monòleg durant la presentació del seu llibre.

'El Mirall del Ventolau' narra la història d'un home que és descendent per part de pare d'una nissaga de gitanos de Barcelona i per part de mare d'una família de pallaresos benestants. Amb la investigació del passat familiar que fa el protagonista, el lector descobreix com era la vida de Barcleona a principis del segle XX, alhora que reviu la Guerra Civil als Pallars.

Parlen al vídeo: JOSEP DE MONER, Escriptor