Quantcast

Alt Urgell, 22 de març 2016: EL CIRCUIT FER VOL ARRIBAR ALS 2.000 PARTICIPANTS

La 8ª edició del Circuit Fer de curses de muntanya espera poder arribar als 2.000 participants entre totes les curses que formen part del circuit i que agrupa 9 curses puntuables més 2 amigues.

Els organitzadors esperen poder seguir creixent després de 8 anys però reconeixen que cada cop és més díficil augmentar participants en un sector molt competitiu.

Aquest any s'estrenen al calendari la Marató del Boumort (que es disputa el 22 d'octubre) i la I Volta Peramola (que es correrà aquest dissabte i que hores d'ara té prop de 180 inscrits). En aquesta primera edició ho fan com a curses amigues i no puntuables pel Circuit Fer.

Precisament, en les curses que compten per la classificació general del Circuit Fer es vol potenciar la participació i, per això, s'ha creat el premi 'finisher' pels corredors que acabin com a mínim 7 curses.

El calendari de curses també inclou recorreguts pensats pels més petits i les joves promeses del 'trail running' que s'engloba sota el nom Circuit Fer Petit per a corredors de fins a 15 anys.

Parlen al vídeo: XAVIER ESCRIBÀ, President Unió Excursionista Urgellenca