Quantcast

La Cerdanya, 22 de març 2016: GUILS AMPLIARÀ L'EDIFICI CONSISTORIAL

L’ajuntament de Guils vol ampliar l’edifici consistorial. Per això ha redactat un projecte que consisteix en rehabilitar l’antic ajuntament, situat a tocar de les actuals dependències municipals, un espai de 80 metres quadrats que actualment s’utilitza com a magatzem. L’actuació consistirà en reforçar el sostre, refer el terra i adequar tot l’interior. L’equip de govern vol traslladar-hi la nova sala de plens i oferir un espai més ampli i còmode als veïns que vulguin acostar-se a la política local.

Els veïns també podran utilitzar el nou espai per a trobades o reunions. L’actual ajuntament, amb despatxos i atenció al públic, es va traslladar fa gairebé 20 anys a les antigues escoles, després de rehabilitar l’edifici. Amb aquesta nova fase d’obres, tot l’immoble formarà una mateixa unitat.

El projecte compta amb un pressupost de 130.000 euros, 70.000 dels quals els aportarà la diputació de Girona a través del Programa Específic de Cooperació Municipal. L’ampliació de l’edifici consistorial podria ser una realitat a principis de l’any vinent.

Parlen al vídeo: VALENTÍ TUSET, ALCALDE DE GUILS