Quantcast

La Cerdanya, 22 de març 2016: YELLOWSTONE S'INSTAL·LA AL MUSEU CERDÀ

’15 mirades’ és el títol de l’exposició fotogràfica que aquests dies es pot visitar al Museu Cerdà de Puigcerdà i que recull instants del viatge que quinze fotògrafs van emprendre el febrer del 2015 a Yellowstone i la Costa del Pacífic. Un total de 29 instantànies on es poden veure paisatges nevats, boscos humits i els colors intensos d’aquest parc nord-americà, conegut per ser l’escenari de nombrosos fenòmens geotèrmics, així com per la fauna salvatge que hi viu.

A banda del ceretà Emili Giménez, l’exposició mostra composicions de fotògrafs d’arreu de l’estat Espanyol, com Iñaki Relazón, Meritxell Vargas, Ana Romero, Conxi Coronado o Àlex Cortés. Alguns d’ells ja tenen previst dues noves aventures: al juliol visitaran Islàndia i a principis de l’any que ve volaran fins a l’Antàrtida.

’15 mirades’, que es va presentar dissabte a la sala de convencions del mateix museu i va comptar amb la presència d’alguns dels autors, es podrà visitar fins el 3 d’abril i després viatjarà fins a Tosa de Mar.

Parlen al vídeo: EMILI GIMÉNEZ, FOTÒGRAF